Ir al contenidoIr al pie de página
  • Empleos

Sueldos y beneficios
      Empleos
      Entrevistas
      Entrevistas
      Búsquedas relacionadas: Opiniones sobre Xiphos | Ofertas de empleos en Xiphos | Sueldos en Xiphos | Beneficios en Xiphos
      Entrevistas de XiphosEntrevistas para el puesto de IT Project Manager en XiphosEntrevista de Xiphos

Glassdoor

Información

• Ayuda
      • Normas
      • Condiciones de uso
      • Privacidad y opciones de anuncios
      • No vender ni compartir mi información
      • Herramienta de consentimiento de cookies

Trabaja con nosotros

• Empleos
      • Ubicaciones

Empresas seguidas

Búsquedas de empleo

Recibe recomendaciones y actualizaciones personalizadas al iniciar tu búsqueda.

Entrevista de IT Project Manager

2 feb 2021
      Candidato de entrevista anónimo
      Hilversum
      Sin oferta
      Experiencia positiva
      Entrevista fácil

Solicitud

Solicité el puesto en persona. El proceso duró 3 días. Acudí a una entrevista en Xiphos (Hilversum)

Entrevista

Als internationaal gedetacheerde IT-er met de nodige projectervaring was het persoonlijk contact voor een "net iets te hoog gegrepen functie" alsnog aanleiding om mij uit te nodigen en op basis van interesse (wederzijds, er stond ook een vacature systeembeheer op) genoeg reden om op een zeer prettige manier te mogen worden ontvangen met eigenlijk al het idee dat 5 jaar grote projectmanagement toch eigenlijk wel een vereiste was, hoopte ik een trede lager in te stromen. Dat was duidelijk een opsteker want ook al had ik daar de skillset veel haalbaarder geacht, is het een bijzonder moment van een betrokken gesprek en "Ja dat zou je kunnen doen hier als Microsoft Gold Partner en trainingscenter maar néé niet onder onze vlag want je hebt meer in je mars dus ga dat eerst maar eens overdenken en erg fijn dat je je hier wel thuis zou voelen, in de functie waar je op solliciteerde had je de kans van afwijzing met jouw ervaring in de detachering wel ingeschat denk ik? En die andere functie krijg je niet maar je motivatie en ambitie heeft er voor gezorgd dat we hier met z'n 3en zitten en ik laat m'n recruiter en eigen tijd niet voor nutteloze zaken verkwanselen en was erg benieuwd naar de persoon die de gok durfde te wagen en een systeembeheerdertje had m'n assistente binnen 5 minuten wel duidelijk gemaakt dat het "no fit for the job" zou zijn dus zorg maar dat je hier thuis hoort en vind je het verspilde tijd tot nu?

Preguntas de entrevista [1]

Pregunta 1

Wat doe je hier terwijl je eigenlijk met jouw ervaring wel in had kunnen schatten dat de kans vrij klein was en toch zit je hier met mij en m'n recruiter die echt geen 40 minuten nodig heeft om je netjes te bedanken voor je interesse maar je hebt geen NEE gekregen en zit hier nu met mij erbij en wat had je van dit gesprek verwacht?
      1 respuesta

Las mejores empresas en cuanto a «Remuneración y beneficios» cerca de ti

Concentrix
      IBM