Envié una solicitud electrónica. El proceso duró 3 días. Acudí a una entrevista en WE Fashion (Wijnegem, Antwerp) en dic 2024
Entrevista
Zeer aangenaam stellen zich zelf voor , vertellen hoe het in zijn werk gaat op de werkvloer
Zeggen ook nadien of het gesprek al dan niet postief was . Het is een heel open en rustig gesprek
vragen zoals wat je onderneemt in de fashion branche. Hoe je broer of moeder jou zal omschrijven. Waarom je voor we fashion kiest en niet voor een andere winkel in de buurt.
Dank voor je eerlijkheid en het delen van je ervaring. We vinden het oprecht vervelend om te lezen dat je jouw sollicitatie bij WE zo hebt ervaren. We nemen dit soort signalen serieus en zouden graag in contact komen om hier meer over te horen.
Je kunt ons bereiken via recruitmen@wefashion.com we komen graag in contact!
Envié una solicitud electrónica. El proceso duró 2 semanas. Acudí a una entrevista en WE Fashion (Wageningen) en ago 2024
Entrevista
Fijn ontvangst, mij werd wat te drinken aangeboden. Verder werd er veel aan mij gevraagd wat ik verwachtte van de functie, waar dan verder op ingegaan werd. Ik vond dit heel fijn, want hierdoor kon ik goed aangeven waar ik nog vragen over had en wat mijn verwachtingen waren. Verder werd er uitgebreid ingegaan op wat ik kon verwachten in de functie, mijn wensen qua werkuren en dagen, en wat voor soort contract mij aangeboden werd
Preguntas de entrevista [1]
Pregunta 1
Wat ik verwachtte van de functie. Ook of ik bereid was om ook in andere filialen te werken