Ir al contenidoIr al pie de página
  • Empleos

Sueldos y beneficios
      Empleos
      Entrevistas
      Entrevistas
      Búsquedas relacionadas: Opiniones sobre Pet Paradise Resort | Ofertas de empleos en Pet Paradise Resort | Sueldos en Pet Paradise Resort | Beneficios en Pet Paradise Resort
      Entrevistas de Pet Paradise ResortEntrevistas para el puesto de Kennel Technician en Pet Paradise ResortEntrevista de Pet Paradise Resort

Glassdoor

Información

• Ayuda
      • Normas
      • Condiciones de uso
      • Privacidad y opciones de anuncios
      • No vender ni compartir mi información
      • Herramienta de consentimiento de cookies

Trabaja con nosotros

• Empleos
      • Ubicaciones

Empresas seguidas

Búsquedas de empleo

Recibe recomendaciones y actualizaciones personalizadas al iniciar tu búsqueda.

Entrevista de Kennel Technician

5 mar 2025
      Candidato de entrevista anónimo
      Sin oferta
      Experiencia negativa
      Entrevista fácil

Solicitud

Solicité el puesto por otro medio. Acudí a una entrevista en Pet Paradise Resort

Entrevista

I’ve applied to Pet Paradise at the Kyle, TX location twice, and honestly, I don’t know why I bothered wasting my time. The first time, I did get an interview. However, despite my over six years of experience in the dog care field, they weren’t willing to pay me what I requested. I was told I was overqualified and didn’t get the job. Recently, I applied again, but this time I didn’t even get an interview. Instead, I received an email saying I wasn’t qualified due to a lack of experience. Can someone make sense of this for me? How do I go from being overqualified to suddenly not qualified enough? It’s confusing, especially since this place hires high school students and recent graduates with no experience. Why don’t companies like this value people with real expertise? Instead, they seem to hire inexperienced workers who don’t last, leading to high turnover.

Preguntas de entrevista [1]

Pregunta 1

Anyone that has worked in this field will see this questions as simple and easy questions. They questions that any dog board/daycare ask.
      Responder pregunta