Ir al contenidoIr al pie de página
  • Empleos

Sueldos y beneficios
      Empleos
      Entrevistas
      Entrevistas
      Búsquedas relacionadas: Opiniones sobre Kodo | Ofertas de empleos en Kodo | Sueldos en Kodo | Beneficios en Kodo
      Entrevistas de KodoEntrevistas para el puesto de Gen AI Engineer en KodoEntrevista de Kodo

Glassdoor

Información

• Ayuda
      • Normas
      • Condiciones de uso
      • Privacidad y opciones de anuncios
      • No vender ni compartir mi información
      • Herramienta de consentimiento de cookies

Trabaja con nosotros

• Empleos
      • Ubicaciones

Empresas seguidas

Búsquedas de empleo

Recibe recomendaciones y actualizaciones personalizadas al iniciar tu búsqueda.

Entrevista de Gen AI Engineer

13 jun 2025
      Candidato de entrevista anónimo
      Sin oferta
      Experiencia negativa
      Entrevista normal

Solicitud

Acudí a una entrevista en Kodo

Entrevista

I had applied from Ycom's carrier page, received call from HR after 2 weeks. 1st round was with CEO, it was good, discussions about projects/background/hackthons. - For 2nd round someone old age person was interviewer who had no knowladge of GenAI came with questions written on page. he had more than 30 questions on that page. When I was answering he was writing down my answers to validate later. in second round we also asked me to convience him to use LLM/GenAI insted of normal API calls where we access DB. majority of questions in this round were totally unrelated to role.

Preguntas de entrevista [1]

Pregunta 1

why do we use differentiation in ML? - I answered need in gradient based algo's to minimize cost and differentiation can help us minimize or maximize function. (he said answer is not detailed, please let me know if I would have done better... I was going to read 12th book again on why we use differentiation to minimize function) why should I use conversitional chatbots and not click based/tress based chatbots where next response comes based on which button user clicked? (I tried explaining that it's about user experience, but he was admint about using tree based chatbots.... I'm not the one to decide your requirements man)
      Responder pregunta

Las mejores empresas en cuanto a «Remuneración y beneficios» cerca de ti

Embracon
      4.0★Remuneración y beneficios