Ir al contenidoIr al pie de página
  • Empleos

Sueldos y beneficios
      Empleos
      Entrevistas
      Entrevistas
      Búsquedas relacionadas: Opiniones sobre Capgemini Invent | Ofertas de empleos en Capgemini Invent | Sueldos en Capgemini Invent | Beneficios en Capgemini Invent
      Entrevistas de Capgemini InventEntrevistas para el puesto de Manager, Risk and Compliance en Capgemini InventEntrevista de Capgemini Invent

Glassdoor

Información

• Ayuda
      • Normas
      • Condiciones de uso
      • Privacidad y opciones de anuncios
      • No vender ni compartir mi información
      • Herramienta de consentimiento de cookies

Trabaja con nosotros

• Empleos
      • Ubicaciones

Empresas seguidas

Búsquedas de empleo

Recibe recomendaciones y actualizaciones personalizadas al iniciar tu búsqueda.

Las mejores empresas en cuanto a «Remuneración y beneficios» cerca de ti

SelfEmployed.com

Sin oferta
      Experiencia negativa
      Entrevista normal

Solicitud

Solicité el puesto a través de un captador. El proceso duró 2 semanas. Acudí a una entrevista en Capgemini Invent (Utrecht) en nov 2022

Entrevista

Ik ben via een intermediair gekoppeld aan Capgemini Invent, afdeling Risk, Compliance en Regulation. Van te voren duidelijk mijn huidige salaris en niveau (5,5 jaar werk ervaring) door gegeven. Ik werd door de recruitster gebeld voor het inplannen van een eerste gesprek. Dit was een aangenaam en leuk gesprek. Heel aardige en kundige dame. Vervolgens heb ik een tweede gesprek gehad met een Senior Manager (dit was een leuk gesprek maar ging niet heel erg de diepte in). Die gaf aan dat ik of voor de rol Manager of Senior Manager op zou gaan. Daarna heb ik het assessment gemaakt en deze was voldoende (ik heb al tweemaals assessments gemaakt bij andere consultancy bureaus, dus ik snap eigenlijk de toegevoegde waarde van deze assessment niet bij experienced hires). Vervolgens een laatste gesprek gehad met de VP van de afdeling op kantoor. Het begin van het gesprek was leuk. Echter vond ik dat de VP erg direct was (bijv. tijdens mijn introductie mij onderbreken en heel gedetailleerde vragen stellen over een consultancy project dat ik 4 jaar geleden heb gedaan, en ook aangeven dat hij mijn salaris eis erg hoog vindt (dan had je dit direct moeten communiceren en me niet moeten uitnodigen). Vervolgens werd er aangegeven dat ik voor het einde van de week werd gebeld. Ik kreeg geen telefoontje die week en nadat de intermediair de VP had gebeld, kreeg ik per mail een erg denigrerende en onrespectvolle e-mail met hele snelle conclusies. Dit betrof mijn inhoudelijke kennis (terwijl ik 5 jaar bij andere consultancy bureaus heb gewerkt en ik nu een inhoudelijke management rol heb) oIk denk dat Capgemini Invent beter verwachtingen moet managen met hun kandidaten en intern het sollicitatie proces beter moet afstemmen. Ik zou niet meer solliciteren bij deze firma (en afdeling) en het mensen ook afraden. Ook denk ik dat deze VP erg snelle aannames maakt en zich niet aan zijn woord houdt. Conclusie: eerste twee gesprekken waren leuk. Maar duidelijk was er intern niet goed afgestemd en heb ik veel tijd geïnvesteerd in niks. Het zou beter zijn om vanaf het begin al goed de verwachting te managen naar de kandidaat. Daarnaast weinig professioneel en respectvol om niet aan afspraken te houden en per mail de procedure af te ronden.

Preguntas de entrevista [1]

Pregunta 1

- Waar zie jij jezelf nu staan in je carriere - Kan je me helemaal inhoudelijk vertellen wat je 4 jaar geleden bij project X bij klant X hebt gedaan (tijdens mijn introductie). En daar vervolgens heel erg op doorvragen - Bij welke afdeling en contact persoon van klant X heb je dit gedaan
      Responder pregunta