Not the worst place to be, but much room for improvement exists.: opiniones de empleados con el puesto de Senior Software Engineer en Lockheed Martin

4,0
5 ago 2008

Ventajas

Large company tends to have larger fringe benefits. Location is amazing (especially if you live relatively close). Many varied opportunities are apparently available, but sometimes it's difficult to move to other jobs within the company depending on your current manager's need to keep you.

Desventajas

Reviews seem canned and do not seem to affect your raises, despite what is told to you by management. Benefits are on a major slide - even more so than similar companies. Internal project leadership (from a technical standpoint) can be lacking, sometimes due to a "leader by default" mentality.

Echa un vistazo a otras opiniones sobre Lockheed Martin.

5,0
2 ago 2018

Ventajas

Alto nivel de integridad en toda la empresa, comunicaciones abiertas y sincero interés en hacer lo correcto.

Desventajas

Desafortunadamente, necesito encontrar veinte palabras de contras. Cuando en realidad después de más de 41 años en TI, no tengo contras para Lockheed Martin. No son perfectos, pero sí muy aceptables.

366
Ver opiniones por: Útil|Valoración|Fecha|Todo