Opiniones sobre AFAS Software | Glassdoor.es

Opiniones sobre AFAS Software

Actualizado el Sep 18, 2019

Para filtrar las opiniones, o .

Se han encontrado 14 opiniones.

4.9
EstrellaEstrellaEstrellaEstrellaEstrella
Tendencias y valoracionesTendencias y valoraciones
100%
Recomendaría a un amigo
  1. «Prestatiecultuur»

    EstrellaEstrellaEstrellaEstrellaEstrella
    • Conciliación de la vida laboral y personal
    • Cultura y valores
    • Proyección profesional
    • Remuneración y beneficios
    • Dirección ejecutiva
    Exempleado - Sales 
    Recomendable
    Perspectiva positiva

    He trabajado menos de un año como jornada completa en AFAS Software

    Ventajas

    Top bedrijf maar hard werken voor promotie

    Desventajas

    Snel plafond bereikt, jammer want andere beloftes

    Consejos para la Dirección

    Open kaart omtrent doorgroei

    AFAS Software2019-09-18
  2. «Top werkgever!»

    EstrellaEstrellaEstrellaEstrellaEstrella
    • Conciliación de la vida laboral y personal
    • Cultura y valores
    • Proyección profesional
    • Remuneración y beneficios
    • Dirección ejecutiva
    Empleado actual - Empleado anónimo 
    Recomendable
    Perspectiva positiva

    He trabajado como/a jornada completa en AFAS Software durante más de 3 años

    Ventajas

    Vrijheid om je ideeën te delen en uit te voeren

    Desventajas

    Carrière mogelijkheden vooral mogelijkheid in de breedte na enkele jaren.

    AFAS Software2019-08-05
  3. «Fantastische werkgever die haar medewerkers op #1 zet»

    EstrellaEstrellaEstrellaEstrellaEstrella
    • Conciliación de la vida laboral y personal
    • Cultura y valores
    • Proyección profesional
    • Remuneración y beneficios
    • Dirección ejecutiva
    Empleado actual - anoniem en Leusden
    Recomendable
    Perspectiva positiva

    He trabajado como/a jornada completa en AFAS Software durante más de 3 años

    Ventajas

    + Vertrouwen, vrijheid en verantwoordelijkheden + Ondernemende cultuur + Work hard, play hard + Iedere dag met een glimlach naar AFAS gaan (warm bad & leuke werkzaamheden) + Goede leidinggevenden + Lekkere lunch en gezonde smoothies (én goede koffie) + Uitstekende arbeidsvoorwaarden

    Desventajas

    - Die zijn er niet

    Consejos para la Dirección

    Blijf kritisch, geniet van het succes en bovenal: ga zo door!

    AFAS Software2019-06-19
  4. «Geweldige werkgever met een enorme groeiambitie»

    EstrellaEstrellaEstrellaEstrellaEstrella
    • Conciliación de la vida laboral y personal
    • Cultura y valores
    • Proyección profesional
    • Remuneración y beneficios
    • Dirección ejecutiva
    Empleado actual - Empleado anónimo 

    He trabajado como/a jornada completa en AFAS Software durante más de 3 años

    Ventajas

    Medewerkers staan op #1, weinig regelgeving en hiërarchie in de organisatie, goed leiderschap, de organisatie is één grote familie, zeer goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, elk jaar een grote autonome groei wat vertrouwen geeft in de continuïteit van het bedrijf.

    Desventajas

    De constante groei van het bedrijf vergt soms wat (te) veel van de medewerkers.

    AFAS Software2019-06-04
  5. «Top werkgever!»

    EstrellaEstrellaEstrellaEstrellaEstrella
    • Conciliación de la vida laboral y personal
    • Cultura y valores
    • Proyección profesional
    • Remuneración y beneficios
    • Dirección ejecutiva
    Exbecario - Stagiair onderzoeker en Leusden
    Recomendable
    Perspectiva positiva

    He trabajado menos de un año como en AFAS Software

    Ventajas

    - Leuke collega's en ontzettend open bedrijfscultuur - Grote waardering voor personeel (de CEO kent iedereen bij naam!) - Interessante stagemogelijkheden - Goeie werk/privé balans

    Desventajas

    Ik heb geen een minpunt

    AFAS Software2019-01-31
  6. «Traineeship Consultancy»

    EstrellaEstrellaEstrellaEstrellaEstrella
    • Conciliación de la vida laboral y personal
    • Cultura y valores
    • Proyección profesional
    • Remuneración y beneficios
    • Dirección ejecutiva
    Actual becario(a) - Consultancy en Leusden
    Recomendable
    Perspectiva positiva

    He trabajado como/a en AFAS Software durante más de un año

    Ventajas

    - Je bent regisseur van je eigen loopbaan - Transparante organisatie - Goede arbeidsvoorwaarden - Geweldige familiecultuur

    Desventajas

    Ik ben meer dan te spreken over AFAS en zie geen minpunten die andere organisaties niet zouden hebben.

    AFAS Software2018-10-13
  7. «Mooi bedrijf»

    EstrellaEstrellaEstrellaEstrellaEstrella
    Empleado actual - Empleado anónimo 

    He trabajando como/a jornada completa en AFAS Software

    Ventajas

    Groeiend bedrijf met mogelijkheden naar lange termijn Zeer fijne collega's

    Desventajas

    De groei van het bedrifj gaat gepaard met groeipijnen

    AFAS Software2018-07-05
  8. «Heerlijke werkgever met persoonlijke aandacht voor iedereen»

    EstrellaEstrellaEstrellaEstrellaEstrella
    • Conciliación de la vida laboral y personal
    • Cultura y valores
    • Proyección profesional
    • Remuneración y beneficios
    • Dirección ejecutiva
    Empleado actual - Consultant 
    Recomendable
    Perspectiva positiva

    He estado trabajando menos de un año como jornada completa en AFAS Software

    Ventajas

    + Iedereen is zeer betrokken. Ondanks dat er ruim 400 mensen werken voelt het echt als een warme familie + Je bent regisseur van je eigen succes: als je zelf iets wilt en dit initieert dan is hier ruimte voor + Uitstekende doorgroeimogelijkheden vanaf Support-afdeling + Goede primaire en secondaire arbeidsvoorwaarden

    Desventajas

    - Omdat dit mijn eerste baan is zie ik alles wat hier gebeurt en alles wat ik meemaak nu als 'normaal', terwijl veel zaken dat helemaal niet zijn (transparantie, efficiëntie, een goeie lunch). Mocht ik ooit weg gaan zal dat waarschijnlijk enorm wennen worden in een andere organisatie...

    AFAS Software2018-04-23
  9. «Beste en meest inspirerende werkgever van Nederland»

    EstrellaEstrellaEstrellaEstrellaEstrella
    • Conciliación de la vida laboral y personal
    • Cultura y valores
    • Proyección profesional
    • Remuneración y beneficios
    • Dirección ejecutiva
    Actual becario(a) - Consultancy en Leusden
    Recomendable
    Perspectiva positiva

    He estado trabajando menos de un año como en AFAS Software

    Ventajas

    Het grootste pluspunt aan AFAS is de bedrijfscultuur. Dit kenmerkt het succes van AFAS en de enorm prettige werkomgeving. Er is veel ruimte voor talent en medewerkers staan op de eerste plaats. Het bedrijf wordt op een hele unieke manier geleid, iets waar veel bedrijven alleen van kunnen dromen. De meest ideale werkgever die ik ken.

    Desventajas

    Een minpunt kan zijn dat er veel van je wordt verwacht en gevraagd. Als je graag een baan wil met weinig verantwoordelijkheid en puur voor het geld komt, dan ga je niet gelukkig worden bij AFAS. Oftewel, ben je niet ambitieus, positief en een beetje gek, kijk dan vooral verder.

    Consejos para la Dirección

    Bewaak de bedrijfscultuur en blijf erop gericht om deze te verbeteren.

    AFAS Software2018-04-23
  10. «AFAS is een fijne werkgever!»

    EstrellaEstrellaEstrellaEstrellaEstrella
    • Conciliación de la vida laboral y personal
    • Cultura y valores
    • Proyección profesional
    • Remuneración y beneficios
    • Dirección ejecutiva
    Empleado actual - Support-medewerker en Leusden
    Recomendable
    Perspectiva positiva

    He estado trabajando menos de un año como jornada completa en AFAS Software

    Ventajas

    - Veel doorgroeimogelijkheden - Gezellige collega's - Uitstekende arbeidsvoorwaarden - Er wordt veel geïnvesteerd in persoonlijke ontwikkeling - AFAS is transparant, waardoor er geen geheimen zijn en alles inzichtelijk is - AFAS staat open voor verandering en stimuleert medewerkers om mee te denken

    Desventajas

    - Je wil nooit meer weg

    Consejos para la Dirección

    - Ga vooral zo door

    AFAS Software2018-04-23
Se han encontrado 14 opiniones.
[object Object]