Ir al contenidoIr al pie de página
  • Empleos

Sueldos y beneficios
      Empleos
      Entrevistas
      Entrevistas
      Búsquedas relacionadas: Opiniones sobre TPP | Ofertas de empleos en TPP | Sueldos en TPP | Beneficios en TPP
      Entrevistas de TPPEntrevistas para el puesto de China Product Trainer en TPPEntrevista de TPP

Glassdoor

Información

• Ayuda
      • Normas
      • Condiciones de uso
      • Privacidad y opciones de anuncios
      • No vender ni compartir mi información
      • Herramienta de consentimiento de cookies

Trabaja con nosotros

• Empleos
      • Ubicaciones

Empresas seguidas

Búsquedas de empleo

Recibe recomendaciones y actualizaciones personalizadas al iniciar tu búsqueda.

Las mejores empresas en cuanto a «Remuneración y beneficios» cerca de ti

Concentrix
      IBM
      Hewlett Packard Enterprise | HPE
      Dell Technologies
      3.5★Remuneración y beneficios

20 jun 2018
      Experiencia neutra

Otras opiniones sobre las entrevistas para el puesto de China Product Trainer en TPP

16 ene 2019
      Experiencia negativa
      Entrevista normal

Solicitud

Solicité el puesto en persona. El proceso duró 6 semanas. Acudí a una entrevista en TPP

It’s perhaps the worst company I had an interview with in my life. I was interviewed by an analyst and a developer in this company. That’s odd!!! Normally interviewers are in a role as same as you applied. Also, interviewers were very unprofessional, and had no idea about product management and seemed not interested in candidate’s CV at all. If you are not interested in the CV, you shouldn’t invite the candidate to come. Time is expensive!!! (By the way, here is my background:I have worked for a world-leading company, a global fortune 50 employer , having two years of experience in product management, and have an offer in a company in London).

Why TPP?
      Entrevista normal

Solicitud

Acudí a una entrevista en TPP

I applied online. The process took 3 weeks. I interviewed at TPP HQ (Leeds, England) in June 2018. At beginning they asked me some basic questions about my CV, i.e. 'Why would you choose to do this *job name*'. Then they asked me some personal questions. Final bit, I gave a presentation.

Pregunta 1

How do you know about our company?

18 jul 2018
      Leeds, England
      Experiencia negativa
      Entrevista difícil

Solicitud

Envié una solicitud electrónica. El proceso duró 4 meses. Acudí a una entrevista en TPP (Leeds, England) en mar 2018

very bad experience the whole process lasts 4 months and doesn't give me any feedback. I have never seen a company that could be unprofessional like this. I would never ever apply for this company again. awful experience.

Pregunta 1

why do you apply for top